Over ons

Tientallen jaren ervaring voor een wel zeer scherp tarief!

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met boekhouden, belastingzaken en een stukje advies. Belasting is een zaak die bestaat uit veel regels. Mijn taak is het dat ik al deze regels ken. En dat is niet genoeg. Het is van het grootste belang dat wij deze kennis up to date houden.

Jaarlijks komen er (soms meermalen) veranderingen op allerlei gebied. Het ene jaar mag u nog iets aftrekken, het andere jaar juist weer niet. Het ene jaar is iets toegestaan, het jaar erop staat hier een boete op. Zo worden de regels constant aangepast. Soms verbeterd, maar soms ook niet.

Goed op de hoogte zijn is een kwestie van je vak bijhouden met de juiste informatie en literatuur.

Wij vinden het belangrijk om voor elke ondernemer, nee, met elke ondernemer te bepalen wat de juiste ondersteuning voor hem of haar is. Afhankelijk van de gewoonten en behoeftes van de ondernemer geven wij daar gestalte aan.

Ook staat voor ons een persoonlijke manier van zaken doen erg hoog in het vaandel. Het kennen van je klanten is belangrijk. Klanten zijn geen nummers.

Als laatste ook niet onbelangrijk: Onze diensten leveren wij snel en vakkundig, tegen een aantrekkelijk tarief. Kwaliteit voor de juiste prijs.


Graag horen we van u.